Известие

Collapse
No announcement yet.

Смяна на тампоните на двигателя

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Смяна на тампоните на двигателя

Здравейте колеги,
    може ли някои да помогне с информация и насоки как се сменят тампоните на двигателя. Питам с идеята да не ги сменям в сервиз, а сам. Има ли нещо по специфично което трябва да се знае. И също така ме интересува смяната на тампоните на задницата. Надявам се на помощна информация. Благодаря.
    Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD 140c.c.

Първоначално публикувано от metody72 Покажи съобщение
    Здравейте колеги,
    може ли някои да помогне с информация и насоки как се сменят тампоните на двигателя. Питам с идеята да не ги сменям в сервиз, а сам. Има ли нещо по специфично което трябва да се знае. И също така ме интересува смяната на тампоните на задницата. Надявам се на помощна информация. Благодаря.
    Тук колега е посочил снимка
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=79489

Comment

Със сигурност ще ти трябва канал и крик с който да поддържаш двигателя във нормално положение.И аз като теб исках сам да си ги сменя но утре отивам във сервиза да сменя последните два тампона- на скоростната кутия и този от ляво на двигателя.Този от другата страна и този който е от горе стабилизиращия ги смених преди две седмици пак в сервиз.И в двата случая имаше скъсани болтове,така че трябва много да се внимава.
      Според мен ако не си го правил преди няма да се справиш,но ако си решил да опиташ успех!
      Поздрави!
      Alfa Romeo 156 2.4 JTD 2003 г 150+sigpic

Comment

Благодаря колеги, на снимката от линка двигателя не е като моя мисля, трябваше да уточня че съм със 2,4ДжТД 140к.
        Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD 140c.c.

Comment

Working...
        X